Login

 

 

Faceti mobila si dupa schitele sau proiectele clientului?

 Evident. Orice schita, fotografie sau proiect al clientului, orice fotografie dintr-o revista sau de pe internet poate constitui un model de plecare pentru realizarea pieselor de mobilier pe care le doriti.

Oferiti montaj si transport?

DA. Montajul si transportul mobilierului sunt gratuite pentru Bucuresti si zone limitrofe. Pentru alte localitati, transportul se asigura contra cost.

Precizam faptul ca livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii.

Oferiti servicii de consultanta asistata?

DA. Pe parcursul masuratorilor, sau atunci cand trebuie sa alegi un model si o linie de design, iti asiguram consiliere pentru toate problemele ce pot aparea intre timp – un colt greu de mobilat, tevi care trebuiesc acoperite, culori de pal, accesorii potrivite tie si mobilei tale, ambianta pe care vrei sa o obtii.Astfel de situatii pot sa iti ingreuneze realizarea proiectului, insa pentru ele vom lucra alaturi de tine pentru ca mobila ta sa fie realizata dupa masura ta.

Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurata de firma noastra, pornind de la ideile si dorintele tale.

Oferiti servicii de proiectare computerizata?

DA. Prin proiectarea computerizata vei avea in fata o imagine virtuala a mobilei, si vei sti cum se va aseza mobila ta in living, in bucatarie, pe hol, in dormitor sau la birou.

Mobila ta trebuie sa se simta bine acolo unde o asezam si, ca sa evitam problemele de adaptare a mobilei in spatiul tau, o vom croi mai intai pe calculator, si dupa ce decidem cum va arata, vom incepe sa o construim.

Ce se intampla dupa ce obtin oferta de pret pentru mobila la comanda?

In cazul in care oferta este acceptata, vom stabili impreuna o intrevedere pentru masuratorile finale si stabilirea ultimelor detalii. Urmeaza apoi semnarea unui contract, dupa care mobilierul va intra in productie.

Unde pot fi vazute produsele?

Toate produsele de mobilier prezentate pe EuroFurniture.ro sunt disponibile numai pe baza de comanda, fiecare produs fiind personalizat potrivit dorintelor clientilor nostri. Drept urmare nu pot fi vizionate inainte de achizitionare.

Pentru a va putea forma o parere asupra materialelor si calitatii oferite, va invitam la sediu nostru. Adresa noastra o gasiti la sectiunea Contact. In curand EUROFURNITURE.ro va deschide si un showroom in care veti putea vedea mult mai multe detalii ale produselor ce au iesit din mainile noastre.

Care este politica de returnare pentru mobila la comanda?

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". EuroFurniture.ro se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate. Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv in sarcina clientului.

Cand si cum pot returna?

Produsul poate fi returnat numai daca:

  1. nu prezinta deteriorari rezultate din manipulare/ exploatare incorecta;
  2. este insotit de toate actele primite: factura, chitanta, certificat de garantie etc;
  3. produsul este returnat in baza unor vicii necunoscute la momentul predarii privind serviciile si materialele utilizate de catre EuroFurniture.ro.

Care este politica de renuntare/ anulare comanda in cazul mobilierului comandat?

In cazul in care comanda dumneavoastra poate fi anulata inainte ca bunul comandat sa intre in fabricatie, sa fie importat sau livrat catre noi, EuroFurniture.ro nu taxeaza cu nimic anularea comenzii. In cazul in care produsul a fost trimis spre livrare, a fost importat sau a intrat deja in productie, clientul este responsabil pentru toate costurile pierderilor cauzate. Ca si in cazul returnarii, refuzarea unuia sau a mai multor produse trebuie autorizata de EuroFurniture.ro si este posbilia numai in situatiile prevazute la rubrica anterioara returnarea produselor. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati.